Tactus, o tehnologie touchscreen care transforma experienta touch În experiența "feel" (Video)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 943 ori
<b>Tactus, o tehnologie touchscreen care transforma experienta touch În experiența "feel" (Video)</b>Unul dintre regretele cele mai mari ale persoanelor care încă se adaptează greu la inputul touch este lipsa de feedback fizic primit de la display-urile touch. E drept că avem vibrații și sunete care să țină loc de feedback-ul real al butoanelor,...

Unul dintre regretele cele mai mari ale persoanelor care încă se adaptează greu la inputul touch este lipsa de feedback fizic primit de la display-urile touch. E drept că avem vibrații și sunete care să țină loc de feedback-ul real al butoanelor, dar există acum o nouă alternativă: tehnologia Tactus.

Tactus Technology, o companie din California este în spatele acestui concept, care creează în mod dinamic butoane reale pe suprafața ecranului touch. Fascinant e faptul că display-ul nu devine mai gros în mod permanent, iar butoanele dispar când nu mai este nevoie de ele. Secretul aici este un strat de microfluide, care implică o substanță unică distribuită pe stratul touch pentru a crea acele mici protuberanțe. Stratul îl înlocuiește pe cel de sticlă specific touchscreen-urilor, plasat deasupra senzorului touch.

Aceeași tehnologie poate fi folosită și în mod dinamic pentru controlul jocurilor și interfate mai complexe. Tactus plănuiește o lansare comercială pentru 2013, dar până atunci vă invit să vedeți clipul de mai jos, care prezintă această idee în acțiune și un scurt interviu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×