Telefon-camera sau camera-telefon? LG L-03C - 12MP, zoom optic 3x, blitz Xenon si captura video 720p

2.577 ori
<b>Telefon-camera sau camera-telefon? LG L-03C - 12MP, zoom optic 3x, blitz Xenon si captura video 720p</b>Daca am admirat felul in care se comporta Nokia N8 si al sau senzor foto de 12 megapixeli, iata ca se poate mai bine... mult mai bine. Cel putin asa stau lucrurile in cazul cameraphone-ului LG L-03C, care poate fi considerat practic o camera foto cu...

Daca am admirat felul in care se comporta Nokia N8 si al sau senzor foto de 12 megapixeli, iata ca se poate mai bine... mult mai bine. Cel putin asa stau lucrurile in cazul cameraphone-ului LG L-03C, care poate fi considerat practic o camera foto cu functii de telefon.

Din pacate, acest handset nu va parasi niciodata Japonia, si iata si uimitoarele sale specificatii, cu accentul pe dotarile foto:

  • Greutate: 165 grame
  • Grosime: 22 mm
  • Display: 3 inchi, 800 x 480 pixeli
  • Camera: 12MP, senzor CCD, ISO 3200, lentila Pentax 1:3.6-5.5 cu zoom optic 3x, blitz Xenon, captura video 720p
  • Baterie: 12 zile de functionare in standby, 3.5 ore de convorbiri

Putem spune deci ca aceasta este o camera cu functii de telefon si prea putin un telefon cu un senzor foto. In ciuda performantelor sale, nici macar Nokia N8 nu vine cu zoom optic sau un senzor CCD, spre deosebire de acest model. Problema apare atunci cand ne dam seama ca LG L-03C este prea gros pentru buzunarul utilizatorului de rand, plasand terminalul intr-o nisa de produse.

Din pacate nu stim ce OS ruleaza acest handset, dar cunoastem faptul ca el vine cu un ecran touch. Oare prin ce miracol vom vedea acest cameraphone si in Europa?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×