Telefon de luat la piscină: Kyocera Hydro și Kyocera Rise, două noi modele Android

Autor:  | Publicat în:  Kyocera 1.370 ori
<b>Telefon de luat la piscină: Kyocera Hydro și Kyocera Rise, două noi modele Android</b>Kyocera, un brand pe care nu îl asociem mereu cu telefoanele mobile a anunțat ieri două noi smartphone-uri, unele pe care veți vrea să le luați cu voi la piscină în această vară. Este vorba despre Kyocera Hydro și Kyocera Rise, pe care le...

Kyocera, un brand pe care nu îl asociem mereu cu telefoanele mobile a anunțat ieri două noi smartphone-uri, unele pe care veți vrea să le luați cu voi la piscină în această vară. Este vorba despre Kyocera Hydro și Kyocera Rise, pe care le puteți admira mai jos.

Kyocera Hydro este rezistent la intemperii și la contactul cu apa, iar Kyocera Rise vă oferă o tastatură glisantă. Ambele modele rulează Android 4.0 ICS, iar Hydro beneficiază de rezistență la apă în standardele IPx5 și IPx7, asta însemnând că telefonul nu va avea de suferit dacă pe utilizator îl prinde ploaia cu el la ureche sau dacă îl scapă în chiuvetă. Telefonul poate fi scufundat în apă la o adâncime de un metru timp de 30 de minute și va funcționa fără probleme.

Kyocera Rise vine cu un display touchscreen LCD și o tastatură QWERTY, iar ambele modele au ecrane capacitive HVGA de 3.5 inch, procesoare Snapdragon de 1 GHz, 2 GB ROM și 512 MB RAM. Aceleași terminale au și sloturi microSD și camere de 3.2 megapixeli cu bliț LED și suport pentru captura video. Prețuri nu avem deocamdată și îmi vine greu să cred că aceste produse Kyocera vor ajunge prea curând în Europa.

Kyocera Rise

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×