Telefonul Amazon Fire Phone primește prima reclamă, axată pe serviciul Amazon Prime (Video)

828 ori
<b>Telefonul Amazon Fire Phone primește prima reclamă, axată pe serviciul Amazon Prime (Video)</b>Luna trecută debuta Amazon Fire Phone, primul smartphone al companiei conduse de Jeff Bezos și marile site-uri tech s-au grăbit să afirme că acest produs este DOA (dead on arrival). Eu zic să fim ceva mai precauți și între timp vedem și prima...

Luna trecută debuta Amazon Fire Phone, primul smartphone al companiei conduse de Jeff Bezos și marile site-uri tech s-au grăbit să afirme că acest produs este DOA (dead on arrival). Eu zic să fim ceva mai precauți și între timp vedem și prima reclamă pentru acest produs, inclusă mai jos.

​

Ea prezintă doi mini hipsteri, doi copii care joacă rolul hipsterilor care au cel mai nou device Amazon în buzunar. Ei descriu avantajele lui Amazon Prime prezentând handsetul pentru adulți. E interesant că această primă reclamă nu se axează deloc pe interfața 3D a handsetului, probabil un selling point pentru multă lume. în schimb, Amazon Prime vine cu o colecție amplă de filme, seriale, cărți, jocuri și aplicații, fiind punctul central al spotului.

Integrarea serviciilor Prime cu acest telefon pare a fi un punct cheie al strategiei Amazon. Telefonul va fi disponibil începând cu data de 25 iulie, pentru început doar prin operatorul AT&T. Aflăm și că vom primi o nouă reclama joia viitoare. Fire Phone costa în jur de 200 de dolari la AT&T și se remarcă prin 6 camere care ajută la stabilirea unei perspective 3D în interfața și o funcție care va permite să ajungeți la suportul Amazon imediat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×