Telefonul Sony Memory, un concept inedit branduit Orange

1.942 ori
<b>Telefonul Sony Memory, un concept inedit branduit Orange</b>Telefonul din imaginea urmatoare ne-a parvenit pe filiera franceza, fiind creat de catre o persoana care lucreaza pentru Orange France. Avem de-a face cu un terminal Sony, axat pe fotografiere si social networking. Sony Memory Phone a fost creat de catre...

Telefonul din imaginea urmatoare ne-a parvenit pe filiera franceza, fiind creat de catre o persoana care lucreaza pentru Orange France. Avem de-a face cu un terminal Sony, axat pe fotografiere si social networking.

Sony Memory Phone a fost creat de catre Dominique Herbillon si include un display de mari dimensiuni si o camera rotativa. De mentionat este si prezenta unei benzi galbene de scroll, care ofera acces la functiile principale ale telefonului. Aceasta este deocamdata singura metoda de input a handsetului, asta in cazul in care display-ul sau nu este un touchscreen. Terminalul este unul slim si destinat persoanelor care isi updateaza des profilurile de social networking.

Va trebui doar sa fotografiati ceva inedit, pentru ca dupa cateva secunde sa uploadati poza pe hi5, Facebook, Myspace sau Flickr. Ramane de vazut daca Sony va colabora cu Orange, pentru a lansa un astfel de terminal, sau daca acesta va ramane la stadiul de concept. Avand in vedere lipsa de informatii asupra handsetului, am putea avea de-a face, in cel mai rau caz, cu o camera digitala inedita.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×