TwitterPeek, terminalul pentru fanii Twitter

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.342 ori
<b>TwitterPeek, terminalul pentru fanii Twitter</b>Peek este creatorul unui terminal wireless care permite trimiterea de e-mail-uri din mers, fara probleme. Compania a creat acum un nou produs, de aceasta data destinat fanilor Twitter si purtand numele de TwitterPeek. &nbsp; &nbsp; Acest nou gadget...

Peek este creatorul unui terminal wireless care permite trimiterea de e-mail-uri din mers, fara probleme. Compania a creat acum un nou produs, de aceasta data destinat fanilor Twitter si purtand numele de TwitterPeek.

Acest nou gadget portabil vine cu un display LCD, o tastatura QWERTY si suport pentru conectivitate wireless, dotari ideale pentru un pasionat de Twitter. Din pacate terminalul nu suporta email, browsing web sau trimiterea de SMS-uri, fiind axat strict pe reteaua de microblogging devenita atat de populara in ultima vreme.

Disponibil la pretul de 99 dolari, noul gadget al celor de la Peek soseste la pachet cu serviciul nelimitat oferit de companie timp de 6 luni. Apoi, va trebui sa platiti 7.95 dolari pe luna pentru acesta, sau puteti plati 199 de dolari din start pentru un TwitterPeek si serviciu nelimitat. Evident, daca sunteti deja posesor de smartphone si folositi un abonament tip date, Twitter-ul va este accesibil, dar si acest gadget este interesant de mentionat.

Il gasiti pe Amazon sau pe TwitterPeek.com.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×