Un nou BlackBerry cu clapeta: modelul 9670, bazat pe BlackBerry OS 6.0

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 4.086 ori
<b>Un nou BlackBerry cu clapeta: modelul 9670, bazat pe BlackBerry OS 6.0</b>RIM tocmai a anuntat oficial telefonul cu clapeta BlackBerry 9670, care soseste dotat cu sistemul de operare BB OS 6.0. Terminalul este disponibil deocamdata doar in oferta operatorului american Sprint, la pretul de 99 de dolari cu abonament nou. Acest...

RIM tocmai a anuntat oficial telefonul cu clapeta BlackBerry 9670, care soseste dotat cu sistemul de operare BB OS 6.0. Terminalul este disponibil deocamdata doar in oferta operatorului american Sprint, la pretul de 99 de dolari cu abonament nou. Acest telefon este vandut in 2 variante de culoare: argintiu si violet.

Handsetul vine cu o tastatura full QWERTY specifica unui BlackBerry si cu obisnuitele functii de email, mesagerie si chat (BlackBerry Messenger). Specificatiile lui BlackBerry 9670 sunt urmatoarele:

  • Conectivitate: GPS, Wi-Fi, 3G, Bluetooth 2.1
  • Memorie: slot microSD (32GB max), 512MB memorie onboard
  • Camera: 5MP, blitz, captura video, geotagging, autofocus, stabilizator de imagine
  • OS: BlackBerry OS 6.0
  • Baterie: 4.5 ore de convorbiri, 14 ore de playback audio
  • Alte dotari: trackpad optic, display extern, retele de socializare

Telefonul va fi disponibil in magazine din 31 octombrie, cu precomenzi ce pornesc de astazi. Designul acestui BlackBerry este original prin faptul ca deschizand clapeta lui 9670 intalnim clasica tastatura BlackBerry, intr-un format mai compact.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×