Windows 10 Mobile Build 10134 primeşte un demo video, după scăparea pe web (Video)

1.287 ori
<b>Windows 10 Mobile Build 10134 primeşte un demo video, după scăparea pe web (Video)</b>La finalul săptăm&acirc;nii trecute un nou build Windows 10, dar şi versiunea Windows 10 Mobile Build 10134 au ajuns pe web, prin metode mai mult sau mai puţin legale. Ne intrigau capturile de ecran apărute apoi pe Internet şi acum avem şansa să...

La finalul săptămânii trecute un nou build Windows 10, dar şi versiunea Windows 10 Mobile Build 10134 au ajuns pe web, prin metode mai mult sau mai puţin legale. Ne intrigau capturile de ecran apărute apoi pe Internet şi acum avem şansa să vedem şi un hands on mai jos.

Acesta detaliază funcţionarea lui Windows 10 Mobile Build 10134 pe Lumia 720, comparându-l pe acesta cu Lumia 830, care rulează Build 10127. În dreapta imaginii se afla telefonul cu software-ul mai nou, care aduce o bară de căutare pentru aplicaţii în zona superioară. Zona de Setări afişează acum opţiuni în mod splitscreen, cel puţin pe Lumia 830, dar Lumia 720 are ecranul prea mic pentru acest afişaj.

În clipul video de mai jos se discuta şi despre versiunea beta a noului Windows 10 Store, care oferă doar aplicaţii universale şi nu funcţionează ideal. Vedem şi un soi de magazin de aplicaţii third party chinez, care pare a funcţiona bine. Deocamdată nu există limba chineză în inputul nativ de pe Lumia 830, dar printr-un workaround a fost descărcat un pachet special pentru limba chineză. Meniurile ceasului şi dialerului suporta acum swipe, iar terminalele cu ecran HD au şi un mod de vizualizare split screen în landscape.

Se pare că acest build e mai stabil decât precedentele release-uri, dar Microsoft nu vrea să îl lanseze din cauza unor buguri. Aparent el ar fi brickuit deja şi un Lumia 1520. Mare atenţie la astfel de release-uri şi la efectele secundare pe care le pot avea pe terminalele voastre.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×