Xbox 720 ar putea fi numit de fapt Xbox Infinity, conform unei scăpări

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 754 ori
<b>Xbox 720 ar putea fi numit de fapt Xbox Infinity, conform unei scăpări</b>După ce în urmă cu câteva zile aflam că următorul Xbox va fi prezentat în luna mai, iată că azi ne vin indicii cu privire la numele său. O nouă imagine descoperită de utilizatorii Twitter și Reddit indică faptul că nouă consola ar putea...

După ce în urmă cu câteva zile aflam că următorul Xbox va fi prezentat în luna mai, iată că azi ne vin indicii cu privire la numele său. O nouă imagine descoperită de utilizatorii Twitter și Reddit indică faptul că nouă consola ar putea purta numele de Xbox Infinity.

Device-ul a fost numit până acum Xbox 3, Xbox 720 și acum căpăta și această variantă de nume. Se observă și noul logo și mai jos vedeți o altă variantă posibilă, una pe care publicația Forbes a făcut-o publică. Ei afirmă că imaginea a fost primită de la o sursă din cadrul Microsoft și e posibil ca nouă consola să se numească pur și simplu... Xbox. Ideea ar fi să urmeze modelul Apple, care numește noile iPad-uri doar iPad și atât.

Xbox Infinity

în orice caz vă pot spune că Xbox sau Xbox Infinity sunt nume mai bune decât Xbox 720. Mai aflăm și un alt zvon, care afirmă că noul controller asociat cu Infinity va avea un element touch, ceea ce duce cu gândul și la noul joystick al lui PlayStation 4, sau spatele lui PS Vita. Se pare că zona touch de pe controller va servi ca add on la experiența Kinect. Vă reamintesc că marele eveniment Microsoft dedicat lui Xbox are loc pe 21 mai și ne frecam deja mâinile de nerăbdare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×