Xiaomi Mi 10 și Mi 10 Pro vor primi versiuni globale pe 23 februarie, cu eveniment dedicat în Barcelona

1.841 ori
<b>Xiaomi Mi 10 și Mi 10 Pro vor primi versiuni globale pe 23 februarie, cu eveniment dedicat în Barcelona</b>În acest weekend aflam vestea că smartphone-urile Xiaomi Mi 10 și Xiaomi Mi 10 Pro se vor lansa oficial în cadrul unui eveniment online pe data de 13 februarie, fiind vorba despre debutul din China

În weekend-ul ce tocmai a trecut aflam vestea că smartphone-urile Xiaomi Mi 10 și Xiaomi Mi 10 Pro se vor lansa oficial în cadrul unui eveniment online pe data de 13 februarie, fiind vorba despre debutul din China. Vestea bună este că primim și variante globale/internaționale - acestea având asociată o prezentare oficială pe 23 februarie chiar în Barcelona, locul în care va avea loc târgul de tehnologie MWC 2020.

Vom avea și noi un trimis la fața locului care ne va aduce detalii despre noile telefoane și materiale hands-on pentru a vedea prin obiectivul camerei cum se prezintă acestea la nivel de interfață, look și dotări. Din datele apărute online până în momentul de față știm că Mi 10 și Mi 10 Pro vor avea multe dotări comune, printre care și procesorul Snapdragon 865 și camera foto principală de 108 megapixeli.

Xiaomi Mi 10

Pe modelul Pro așteptăm un ecran curbat de 6.57 inch cu rată de refresh de 120Hz, în vreme ce pe varianta de bază va fi implementat un display similar dar cu rată de refresh de 90Hz. Configurațiile vor include de la 8 și până la 16 GB RAM, baterii de 4800 - 5000 mAh cu alimentare rapidă și suport pentru conectivitate 5G.

Revenind la cameră, vom avea un setup quad în spate cu senzor principal de 108 mpx și capabilități de zoom optic 5x, zoom hibrid 10x și zoom digital 50x. În această dimineață chiar am văzut primele mostre foto de zoom și așteptăm multe alte teasere/dezvăluiri în zilele ce urmează. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×