Zopo Color X5.5 este anunțat oficial; vine cu un butom home multifuncțional, la fel ca Huawei P10

601 ori
<b>Zopo Color X5.5 este anunțat oficial; vine cu un butom home multifuncțional, la fel ca Huawei P10</b>Compania chineză ZOPO a anunțat astăzi lansarea smartphone-ului Color X5.5, telefon care ne atrage atenția prin butonul său home fizic multifuncțional, exact ca cel întâlnit pe Huawei P10 și P10 Plus. Vom putea renunța astfel la butoanele software de pe

A trecut ceva timp de când nu am mai auzit vești despre compania chineză ZOPO, existând chiar posibilitatea ca această firmă să fi fost pusă pe bară. Din fericire firma încă există și aflăm astăzi că aceasta tocmai ce a anunțat lansarea unui nou smartphone din zona de buget, model numit Color X5.5 care atrage atenția prin design-ul său și prin butonul home multifuncțional - exact ca cel de pe Huawei P10.

Zopo Color X5.5

Vom putea renunța astfel la butoanele software de pe ecran și folosi butonul home pentru diferite acțiuni după cum urmează: un singur tap va funcționa pe post de buton back, un double tap ne va duce la homescreen, iar o atingere prelungită va afișa meniul de multitasking. Această introducere este chiar utilă, dar din păcate cam aici se opresc elementele atractive.

Pe partea hardware suntem întâmpinați de un display HD de 5.5 inch, de un procesor quad-core MediaTek MT6737 și de un chip de doar 1 GB memorie RAM. Avem 16 GB de stocare flash + slot microSD, o cameră selfie de 5 megapixeli cu focus fix și un senzor foto principal de 8 megapixeli cu bliț LED și autofocus. De menționat faptul că și camera frontală dispune de bliț LED.

ZOPO Color X5.5 mai aduce o baterie de 2500 mAh, port microUSB v2.0, jack audio 3.5 mm, conectivitate 4G LTE și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×