ZTE anunță telefonul Q805T, care se remarcă printr-un procesor Marvell integrat și suport LTE

Autor:  | Publicat în:  ZTE 624 ori
<b>ZTE anunță telefonul Q805T, care se remarcă printr-un procesor Marvell integrat și suport LTE</b>Pe măsură ce dominația Qualcomm slăbește în China, unde autoritățile au ceva de împărțit cu producătorii de chipuri, vedem tot mai multe modele de telefoane cu chipseturi inedite. Spre exemplu, ZTE a lansat azi un telefon cu suport LTE și...

Pe măsură ce dominația Qualcomm slăbește în China, unde autoritățile au ceva de împărțit cu producătorii de chipuri, vedem tot mai multe modele de telefoane cu chipseturi inedite. Spre exemplu, ZTE a lansat azi un telefon cu suport LTE și procesor Marvell, pe numele său Q805T.

Q805T șochează la prima vedere pentru că interfața sa aduce foarte mult cu TouchWiz, fiind copiată aproape la indigo după cea Samsung. ZTE Q805T rulează Android 4.3 Jelly Bean și are dotări destul de modeste, ce includ și procesorul Marvell PXA1920 de 1.2 GHz. La bordul acestui handset se afla și un display IPS LCD HD de 5.5 inch și o cameră de 5 megapixeli în spate. Avem la dispoziție și o cameră frontală de 0.3 MP, WiFi, Bluetooth și 1 GB RAM.

Noul venit aduce și slot microSD, 4 GB memorie internă și va sosi doar pe alb. șansele sunt uriașe că acest device să rămână doar pe piața din China. China Mobile e operatorul aflat în pole position pentru a vinde acest smartphone, care adopta un design cu margini rotunjite și o fațadă, care, ca și interfața pare împrumutată de la midrange-urile Samsung.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×