ZTE anunţă un nou telefon entry level, modelul Boost MAX+, cu diagonală mare

700 ori
<b>ZTE anunţă un nou telefon entry level, modelul Boost MAX+, cu diagonală mare</b>După ce a anunţat atractivele modele AXON şi Blade D6, ZTE se pune din nou pe treabă şi anunţă terminalul Boost MAX+. Acesta este mai aproape de un phablet, dec&acirc;t de un handset normal, av&acirc;nd o diagonală de 5.7 inch. &nbsp; Predecesorul...

După ce a anunţat atractivele modele AXON şi Blade D6, ZTE se pune din nou pe treabă şi anunţă terminalul Boost MAX+. Acesta este mai aproape de un phablet, decât de un handset normal, având o diagonală de 5.7 inch.

Predecesorul său, ZTE Boost MAX costa în jur de 200 de dolari la operatorul Boost Mobile. Noul venit include un ecran 720p de 5.7 inch, un procesor quad core de 1.2 GHz, 2 GB RAM şi 16 GB stocare. La bord se afla şi o baterie de 3400 mAh, o cameră principală de 8 MP şi frontală de 1 MP. ZTE anunţa şi că acest model include tehnologie Dolby Digital Plus cu surround virtual, dar vine şi cu suport LTE.

Ca OS avem Android 5.1 Lollipop, dar din păcate nu avem şi preţ pentru Boost MAX+. Lansările ZTE nu se termină aici, deoarece firma chineză are programat un eveniment pentru 21 iulie, la Beijing Water Cube, unde ar urma să prezinte 3 produse noi, poate şi un device high end non Nubia?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×