ZTE introduce segmentul de Research și Dezvoltare BlackBerry În cadrul propriei companii

Autor:  | Publicat în:  ZTE 388 ori
<b>ZTE introduce segmentul de Research și Dezvoltare BlackBerry În cadrul propriei companii</b>Iată că după o lungă perioadă de speculații cu privire la faptul că Lenovo ar cumpăra compania BlackBerry, un nou jucător apare în peisaj. Se pare că Xuezhong Zend, vice-președinte executiv în cadrul conducerii ZTE, a transferat întreg...

Iată că după o lungă perioadă de speculații cu privire la faptul că Lenovo ar cumpăra compania BlackBerry, un nou jucător apare în peisaj. Se pare că Xuezhong Zend, vice-președinte executiv în cadrul conducerii ZTE, a transferat întreg departamentul de Cercetare și Dezvoltare a celor de la BlackBerry în cadrul companiei sale.

Acest departament se va ocupa cu research-ul și partea de dezvoltare în ceea ce privește telefoanele mobile, dar și cu partea de design, respectiv securitate. Cu toate că ZTE a lansat o serie de terminale pe piață, aceștia sunt mai mult axați pe oferirea de echipamente telecom.

Deși Lenovo a încercat să cumpere compania BlackBerry, se pare că doar ZTE a avut câștig de cauză prin introducerea acestui segment de Research și Dezvoltare BB în propria companie. Astfel, ZTE ar putea deveni o firmă similară cu Lenovo, companie care în ultimul timp achiziționează o serie de companii tech, companii gigant printre care se numără și Motorola.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×