ZTE lansează smartphone-ul cu clapetă Cymbal-T; terminal de buget cu preț de 99.99 dolari

1.065 ori
<b>ZTE lansează smartphone-ul cu clapetă Cymbal-T; terminal de buget cu preț de 99.99 dolari</b>Pe piața din SUA debutează astăzi smartphone-ul ZTE Cymbal-T, handset ce vine cu dotări modeste la un preț de doar 99.99 dolari. Primim un display tactil de 3.5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 210, 1 GB memorie RAM și o cameră foto de

Deși telefoanele cu clapetă sunt mai degrabă populare pe piața asiatică, iată că ZTE nu ezită să facă un soi de mic test prin lansarea unui model de acest tip pe piața din SUA. Este vorba despre ZTE Cymbal-T, terminal de buget ce este disponibil de astăzi la un preț de doar 99.99 dolari fără abonament, preț ce include și o cartelă SIM cu 1200 MB, 1200 minute, și 1200 mesaje text ce pot fi folosite timp de un an.

ZTE Cymbal-T

Printre dotările acestui clam-shell avem un display tactil de 3.5 inch cu rezoluție de 480 x 320 pixeli, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 210, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare. ZTE Cymbal-T sosește cu slot microSD, conectivitate 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, și cu o cameră foto principală de 5 megapixeli. Pentru selfie-uri avem la dispoziție un senzor de 2 megapixeli și Android 5.1 Lollipop rulează aici.

După cum puteți vedea, primim și un ecran secundar unde vor fi afișate notificările, ora exactă și statusul bateriei. Primim și butoane fizice pentru control, acestea fiind plasate sub display. Oferta celor de la ZTE este chiar interesantă pentru acei utilizatori ce au nevoie de un telefon simplu, accesibil ca preț și ușor de folosit. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×