ZTE Nubia Red Magic 3S Unboxing: un telefon MARE de gaming cu ventilatoare, luminiţe şi foarte bun

1.569 ori
<b>ZTE Nubia Red Magic 3S Unboxing: un telefon MARE de gaming cu ventilatoare, luminiţe şi foarte bun</b>Am ajuns la suma de 4 telefoane de gaming testate, odată cu sosirea în redacţie a lui ZTE Nubia Red Magic 3S. Terminalul a fost lansat în toamna lui 2019 şi este primul telefon cu filmare 8K care ne trece prin

Am ajuns la suma de 4 telefoane de gaming testate, odată cu sosirea în redacţie a lui ZTE Nubia Red Magic 3S. Terminalul a fost lansat în toamna lui 2019 şi este primul telefon cu filmare 8K care ne trece prin mână. E şi printre puţinele care mai adoptă un corp metalic şi vine cu o cameră singulară. Despre ventilatoarele şi luminiţele sale aflaţi mai jos. Preţul este de 479 de euro pe site-ul eu.redmagic.gg.

Avem de-a face aici cu un telefon care vine la pachet cu o cheiţă pentru SIM, manual, cablu USB-C şi un încărcător de 18W. Nubia Red Magic 3S are un corp metalic unibody, aşa cum nu prea mai vezi în ziua de azi pe telefoanele noi. Are o nuanţă destul de fistichie, care trece de la albastru la mov şi roşu apoi de jos în sus. Aminteşte de pieptul unui robot dintr-un anime japonez. Măsoară 9.7 mm în talie şi cântăreşte 215 grame, dar nu ar trebui să vă sperie greutatea sa, pentru că e bine distribuită pe un corp lung.

ZTE Nubia Red Magic 3S unboxing

Avem protecţie Gorilla Glass 4 în faţă şi tot în fața găsim ecranul AMOLED de 6.65 inch, cu rezoluţie de 2340 x 1080 pixeli, refresh rate de 90 Hz şi gamă de culori DCI-P3 de 100%. Avem şi aspect 19.5:9 şi o cameră selfie amplasată atipic, nici centrat şi nici lateral, undeva între. Văd că telefonul ne-a venit cu protecţie de ecran aplicată din fabrică. La bord mai găsim şi un procesor Qualcomm Snapdragon 855+, alături de 8 sau 12 GB RAM şi 128 GB stocare UFS 3.0. Nu avem slot microSD totuşi.

ZTE Nubia Red Magic 3S, conținutul cutiei

Terminalul dispune de difuzoare stereo şi o baterie de 5000 mAh. Se găseşte pe nuanţele Mecha Silver, Cyber Shade şi Eclipse Black. În spate avem cititorul de amprente şi un ventilator, dar şi o fâşie luminoasă RGB, sub care se află logo-ul luminos Red Magic. Ele pot fi personalizate din setări ca mod de emitere a luminii, culori şi model de fluctuaţie. Cât despre camere, în față avem una de 16 MP, iar în spate una singulară de 48 MP, cu senzor sony IMX586.

ZTE Nubia Red Magic 3S încărcător

Camera ştie filmare 8K la 15 FPS, dar şi 4K la 60 FPs şi are PDAF şi bliţ LED. Interfaţa este minimalistă, cu destul de puţine setări pentru cameră. Mai găsim şi două butoane shoulder laterale în dreapta pentru gaming şi încă o aerisire pe stânga. Tot acolo avem şi pogo pins pentru conectarea la un dock cu extra porturi. ZTE Nubia Red Magic 3S rulează Android Pie cu Red Magic 2.0 aplicat peste şi vine cu suport pentru WiFi dual-band, Bluetooth 5.0, USB-C şi GPS.

Galerie foto Unboxing ZTE Nubia Red Magic 3S

Dispune şi de răcire pe bază de lichid, nu doar de ventilator, pe care chiar îl simţi ca un curent uşor la degete când îl porneşti. Există şi un buton fizic pentru Consolă/Game Space, care activează funcţiile hardcore de gaming. Ai captură video de ecran, DND, detalii despre temperatură, frecvenţă şi poţi seta coolerul şi iluminarea. Pare să fie un rival destul de puternic pentru ASUS ROG Phone II, dar vom vedea ce poate în zilele următoare.

Pot să vă zic că m-am jucat cu el câteva zile şi nu am băgat de seamă că s-ar încinge, iar ecranul arată excelent la jocuri. Îl găsiţi pe eu.redmagic.gg.

ZTE Nubia Red Magic 3s Unboxing

 
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×