HTC nu confirmă dar nici nu infirmă zvonurile cu privire la producerea unei viitoare tablete Nexus

Autor:  | Publicat în:  HTC 802 ori
<b>HTC nu confirmă dar nici nu infirmă zvonurile cu privire la producerea unei viitoare tablete Nexus</b>De curând, compania HTC a refuzat să comenteze zvonurile cu privire la fabricarea unei viitoare tablete Nexus, după ce acestea și-au făcut apariția pe internet. Datorită acestui lucru, situația poate părea puțin interesantă, deoarece HTC nici...

De curând, compania HTC a refuzat să comenteze zvonurile cu privire la fabricarea unei viitoare tablete Nexus, după ce acestea și-au făcut apariția pe internet. Datorită acestui lucru, situația poate părea puțin interesantă, deoarece HTC nici nu confirmă, dar nici nu infirmă zvonurile apărute.

Deși HTC nu a mai scos o tabletă pe piață de ceva timp, ultimul model fiind Flyer, se pare că aceștia au primit o comandă din partea Google pentru un model de tabletă high-end Nexus, ce va ajunge în magazine în trimestrul 3 din acest an.

Cei de la HTC au încheiat o astfel de primă colaborare cu Google în anul 2010, an în care au creat smartphone-ul Google Nexus. Rămâne de văzut dacă aceste zvonuri se vor adeveri sau vor rămâne la stadiul de simple speculații.

[P] Pachete și coșuri de Crăciun cu până la 25% reducere de la eMAG!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
D5600 KIT×