Produse evoMAG.ro

Tableta Allview AllDro primește Android 2.3 Gingerbread prin actualizare de firmware

Autor:  | Publicat în:  Allview 2.196 ori
<b>Tableta Allview AllDro primește Android 2.3 Gingerbread prin actualizare de firmware</b>Allview tocmai a confirmat actualizarea firmware-ului tabletei AllDro, a cărei recenzie am realizat-o aici. Cu această ocazie terminalul trece de la versiunea Android 2.1 la Android 2.3, ceea ce înseamnă că performanțele sale vor fi mai bune și...

Allview tocmai a confirmat actualizarea firmware-ului tabletei AllDro, a cărei recenzie am realizat-o aici. Cu această ocazie terminalul trece de la versiunea Android 2.1 la Android 2.3, ceea ce înseamnă că performanțele sale vor fi mai bune și viteza de reacție va crește.

De la 1 iunie vor începe actualizările tabletei, care va avea o viteză de reacție cu 50% mai mare față de performanțele anterioare. Interfața va fi mai prietenoasă și intuitivă pe AllDro, iar paleta de culori disponibile va fi îmbogățită. în plus, printr-un sistem mai eficient de administrare a consumului energetic, durata de utilizare a tabletei va crește cu până la 15%.

Android 2.3 aduce și o funcție de căutare vocală pe tabletă, permițând utilizatorilor să rostească diverse sintagme recunoscute de device. în plus, Allview AllDro primește cu această ocazie și funcția copy/paste și o tastatură virtuală mai ergonomica, cu spațiu mai mare între taste și sugestii pentru cuvinte la anumite selecții.

[P] Azi, de ziua noastră, îți oferim reduceri de 10.000.000 lei! 15 ani de eMAG!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
D5600 KIT×