Browser-ul Google Chrome în varianta desktop primește 14 teme oficiale

1.553 ori
<b>Browser-ul Google Chrome în varianta desktop primește 14 teme oficiale</b>Astăzi descoperim faptul că browser-ul Google Chrome în varianta desktop tocmai ce a primit 14 noi teme oficiale din partea echipei Chrome, acestea fiind disponibile gratuit pentru descărcare. După cum puteți vedea în imaginea

Astăzi descoperim faptul că browser-ul Google Chrome în varianta desktop tocmai ce a primit 14 noi teme oficiale din partea echipei Chrome, acestea fiind disponibile gratuit pentru descărcare.

Teme Chrome

După cum puteți vedea în imaginea din cadrul acestui articol, temele cu pricina se bazează pe simplitate și se diferențiază prin nuanțele de culoare adoptate. Pe listă avem teme de culoare neagră, albastru, gablen, violet, cyan, dar și combinații de culori alb-negru sau roz-vișiniu.

Există și o variantă numită "high contrast colorful" care sare în evidență prin combinația de culori, iar în cazul în care vreți ceva deosebit aflați că în magazinul de aplicații Chrome există și teme realizate de către surse 3d party ce includ stiluri variate.

Cele 14 noi teme oficiale realizate de către echipa Chrome pot fi găsite chiar aici și pot fi instalate gratuit. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×