Photoshop în varianta completă vine pe iPad în 2019; Adobe confirmă oficial lansarea

878 ori
<b>Photoshop în varianta completă vine pe iPad în 2019; Adobe confirmă oficial lansarea</b>În cadrul unui eveniment special cei de la Adobe au confirmat astăzi sosirea lui Photoshop în varianta full pe iPad undeva în 2019, asta după ce anterior aflam informația sub formă de zvon. Aceasta va fi aplicația completă care va include toate

La mijlocul acestei veri aflam sub forma unei speculații faptul că Adobe ar putea lansa o variantă completă de Photoshop pe iPad în 2019, veste care astăzi este confirmată la nivel oficial. În cadrul unui eveniment recent, compania a dezvăluit că noua aplicație este programată pentru debut anul viitor și că aceasta include toate elementele și uneltele pe care le regăsim și în versiunea desktop la ora actuală.

De asemenea, Adobe anunță faptul că materialele la care lucrăm vor fi sincronizate între desktop și tabletă astfel că nu mai e nevoie de exportarea, importarea, sau convertirea către un format diferit pentru a putea continua lucrul - totul funcționând perfect de la o platformă la alta.

Mai sus puteți vedea și un clip video de prezentare pentru Photoshop în varianta full de iPad și aflați că aplicația aduce un UI redesenat pentru interacțiunea prin comenzi tactile. Totodată, Adobe a ținut să dezvăluie faptul că lucrează la o nouă aplicație numită Project Gemini bazată pe Photoshop ce va permite sincronizarea cu PS. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×