7 aplicatii pentru iPhone care pot salva vieti

2.228 ori
<b>7 aplicatii pentru iPhone care pot salva vieti</b>Cele mai noi aplicatii de pe iPhone pot face orice in ziua de azi, de la a emula o consola veche de jocuri, pana la salvarea vietii unui om, prin intermediul sfaturilor practice. Iata ca mashable pune accentul pe cele mai utile 7 applicatii iPhone, care...

Cele mai noi aplicatii de pe iPhone pot face orice in ziua de azi, de la a emula o consola veche de jocuri, pana la salvarea vietii unui om, prin intermediul sfaturilor practice. Iata ca mashable pune accentul pe cele mai utile 7 applicatii iPhone, care pot afecta starea de sanatatate a unei persoane.

1. Airstrip OB

Aceasta aplicatie este creata special pentru doctorii obstetricieni, sau cei implicati in procesul de nastere si sarcina. Softul trimite informatii detailate despre semnele vitale ale pacientului, astfel ca doctorul va fi la curent cu starea acestuia mereu. Notificarile Push vor permite doctorului sa primeasca alerte daca se intampla ceva grav.

2. CPR & Choking

CPR Choking

CPR & Choking nu este o aplicatie dedicata doar doctorilor, ci tuturor persoanelor. Avem de-a face cu o aplicatie gratuita, oferita sub forma de serviciu public de catre Universitatea din Washington si care include o serie de demonstratii video. Acestea ne informeaza in legatura cu simptomele unui atac cardiac sau cele ale altor urgente medicale.

3. Close Call

Close Call

Aceasta aplicatie foarte simpla este gratuita si face un lucru extrem de usor: acopera wallpaper-ul de pe ecranul iPhone-ului cu informatii despre starea pacientului, cum ar fi alergia sa principala si un numar de telefon la care sa sune persoanele care il ajuta in cazul unui atac.

4. Pocket First Aid & CPR Guide

Pocket Firs Aid

Softul seamana cu CPR & Choking, doar ca aceasta versiune va va informa in legatura cu procedurile necesare pentru salvarea unei vieti omenesti. Aplicatia costa 3.99 dolari si este mai extensiva, incluzand clipuri video care va invata sa acordati primul ajutor, dar si profiluri medicale detaliate si updatate.

5. iBP Blood Pressure

Blood Pressure

Tensiunea ridicata va poate ucide, astfel ca aceasta aplicatie care costa 0.99 dolari, devine extrem de utila, inregistrand istoricul tensiunii utilizatorului. Exista un soft similar si pentru diabetici.

6. Radio-ul de urgenta

La pretul de 0.99 dolari, avem o aplicatie utila in cazul unui dezastru, un soft care permite accesarea frecventelor de urgenta ale tuturor departamentelor de politie din SUA, plus cele de trafic aerian.

7. Pet First Aid

Pet First Aid

Nu doar viata oamenilor conteaza, ci si a animalelor lor, astfel ca aceasta aplicatia va poate salva cel mai bun prieten, prin intermediul unei colectii de clipuri video, ghiduri si informatii despre vaccinuri.

[Via: Mashable.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×