40% dintre americani doresc ca telefonul lor sa fie multifunctional

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.278 ori
<b>40% dintre americani doresc ca telefonul lor sa fie multifunctional</b>Un studiu efectuat recent de Data Development Worldwide a determinat faptul ca publicul din SUA cumpara sau doreste handseturi multifunctionale, care pot accesa mai multe tipuri de continuturi. De mentionat este faptul ca majoritatea au preferinte pentru...

Un studiu efectuat recent de Data Development Worldwide a determinat faptul ca publicul din SUA cumpara sau doreste handseturi multifunctionale, care pot accesa mai multe tipuri de continuturi.

De mentionat este faptul ca majoritatea au preferinte pentru anumite feature-uri in defavoarea altora, astfel ca, spre exemplu, multi prefera o camera mai buna pe telefonul lor. Convergenta a devenit o moda, astfel ca e destul de greu sa mai gasesti un telefon fara camera, iar WiFi si GPS-ul iau pe acelasi drum al standardizarii.

Social networking-ul si aplicatiile third party sunt urmatoarele pe lista de preferinte a publicului din SUA si evident nu putem uita jocurile, de asemenea importante pentru cei avizi de divertisment "on the go". Oare publicul roman ce doreste pe handseturile cumparate?

[Via: Intomobile.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×