Action Launcher 4.0 lansat oficial: un nou icon, motoare de căutare la alegere, alte noutăţi

1.053 ori
<b>Action Launcher 4.0 lansat oficial: un nou icon, motoare de căutare la alegere, alte noutăţi</b>Action Launcher este unul dintre cele mai populare launchere de pe Android, cu peste 5 milioane de descărcări în Google Play Store. Softul a fost actualizat la versiunea 4.0, primind un nou icon şi noi funcţii, pe care le aflaţi mai jos

Action Launcher este unul dintre cele mai populare launchere de pe Android, cu peste 5 milioane de descărcări în Google Play Store. Softul a fost actualizat la versiunea 4.0, primind un nou icon şi noi funcţii, pe care le aflaţi mai jos.

Iconul său multicolor este menit să ducă cu gândul la accesibilitate şi personalizare. Mie îmi aminteşte de logo-ul multicolor Google. O funcţie nouă este şi Action Search, care îi permite utilizatorului să caute pe web într-un mod mai amplu decât până acum. Astfel, veţi putea sonda în istoricul căutărilor din aplicaţiile voastre, dar şi în setările lui Action Launcher.

Action Search e disponibil pentru toţi utilizatorii, nu doar cei care au cumpărat varianta premium de aplicaţie. Există şi un nou Action Web Search, care este o soluţie de căutare construită special pentru acest soft, hostată extern şi cu o temă specială. Scopul este de a oferi rezultate de căutare la nivel de ştiri, foto şi video.

Action Launcher 4.0 îţi permite şi să alegi motorul de căutare preferat, între Google, Bing şi DuckDuckGo. Apar şi bug fix-uri, un timp de bootare mai scurt, iar aplicaţia scapa de bugul memory leak. Launcher-ul a mai primit un update mare de Crăciun 2018, când adopta stilul lui Android Pie, scrolling infinit pentru homescreenuri şi dock şi inspiraţie din interfaţa telefoanelor Pixel pentru propriul UI.

Puteţi descărca aplicaţia de aici gratuit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×