Oppo Reno 10x Zoom nu are zoom optic 10x şi nici 6x; Iată dotările sale optice REALE

1.310 ori
<b>Oppo Reno 10x Zoom nu are zoom optic 10x şi nici 6x; Iată dotările sale optice REALE</b>Probabil v-aţi întrebat atunci când a debutat Oppo Reno 10x Zoom, care este capacitatea sa reală de zoom, pentru ca din nume suna a zoom optic 10x oarecum. Telefonul a debutat în Europa în ultima săptămână, fiind prezentat

Probabil v-aţi întrebat atunci când a debutat Oppo Reno 10x Zoom, care este capacitatea sa reală de zoom, pentru ca din nume suna a zoom optic 10x oarecum. Telefonul a debutat în Europa în ultima săptămână, fiind prezentat la Zurich şi cei de la GSMArena l-au luat la bani mărunţi, descoperind capacitatea sa reală de zoom. Ce au găsit aflaţi mai jos.

Din ce am înţeles, redactorii GSMArena au participat la o sesiune Q&A cu cei de la Oppo, unde s-au pus multe întrebări tehnice. Cu această ocazie s-au aflat distanţele focale ale celor 3 camere din spatele telefonului: 16 mm, 26 mm şi 130 mm. Văzând aceste cifre, e clar faptul că nu e nici urmă de zoom optic 10X. E mai degrabă un zoom hibrid.

Oppo Reno 10x Zoom

Cătarea camerei oferă praguri predefinite de zoom totuşi la 6x şi 10x. Ai crede că primim zoom optic 6x, dar iarăşi nu e cazul, conform datelor găsite de redactori. Până la urmă e vorba despre un zoom optic 5X şi atât, dar în mod bizar nu ai opţiunea 5X ca prag atins printr-o apăsare de shortcut pe ecran.

Cei care au avut ocazia să petreacă o perioadă de timp cu Oppo Reno 10x Zoom afirmă că nu are nici pe departe capacităţile de zoom ale lui Huawei P30 Pro și nu prinde detalii la fel de bine. Asta deși ambele terminale au zoom optic 5X, iar Oppo a prezentat prima un mecanism periscop la început de an. 

Până la urmă toata discuția cu “zoom 5X la îndemână” e doar o chestiune de interfaţă şi se poate actualiza cu un prag "5x" în interfaţa camerei, dar însuşi numele telefonului poate genera aşteptări false și capacitatea de zoom e mai mult un gimmick aici. În Europa acest device ajunge în iunie la suma de aproximativ 800 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×