Aplicația Nokia Camera rebranduita În Lumia Camera, poate fi găsită În Windows Phone Store

1.956 ori
<b>Aplicația Nokia Camera rebranduita În Lumia Camera, poate fi găsită În Windows Phone Store</b>în acest weekend posesorii de terminale Windows Phone care incercau să descarce aplicația Nokia Camera, &nbsp;au observat că nu pot face acest lucru. Aparent, aplicația dispăruse din Windows Phone Store, pentru a reveni azi rebranduită. &nbsp;...

în acest weekend posesorii de terminale Windows Phone care incercau să descarce aplicația Nokia Camera,  au observat că nu pot face acest lucru. Aparent, aplicația dispăruse din Windows Phone Store, pentru a reveni azi rebranduită.

Acum softul poartă numele de Lumia Camera, după cum ne așteptăm de altfel. Folosind Lumia Camera, pe care o descarcati de aici veți putea customiza experienta foto folosind sistemul de control tipic, acela pe bază de semicercuri. El ofera setări de viteză a shutterului, ISO, balans de alb sau expunere. Aplicația permite și că fotografiile din Camera Roll să fie animate. Dacă aplicația voastră Nokia Camera nu a primit actualizarea Denim, atunci puteți folosi aplicația Lumia Camera Classic, cunoscută până acum drept Nokia Camera Beta.

Softul e disponibil gratuit în Windows Phone Store și reprezintă începutul înlăturării brandului Nokia de pe o serie de produse software Microsoft. Rețineți că Lumia Camera are și un mod Auto, în cazul în care nu vreți să pierdeți timp cu setări, reglaje și customizari. Orice fotografii sau clipuri realizate Lumia Cinemagraph sau Refocus vor apărea și ele ca imagini animate (Living Images) în Camera Roll.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×