Calculele matematice complexe se rezolva acum pe Android, cu aplicația DLD Calc - Math Calculator

6.989 ori
<b>Calculele matematice complexe se rezolva acum pe Android, cu aplicația DLD Calc - Math Calculator</b>Aceasta aplicație ar fi fost aur curat la orele de matematică de la școală. E vorba despre DLD Calc - Math Calculator, o aplicație pentru Android, care arata etapa cu etapa operațiile matematice pe care le efectuați. &nbsp; Aplicația lucrează cu...

Aceasta aplicație ar fi fost aur curat la orele de matematică de la școală. E vorba despre DLD Calc - Math Calculator, o aplicație pentru Android, care arata etapa cu etapa operațiile matematice pe care le efectuați.

Aplicația lucrează cu numere întregi și e disponibilă gratuit în Google Play Store. Aceasta este la bază un calculator de fracții, care rezolva orice operație cu fracții pe etape și nu doar oferind rezultatul. El simplifica fracțiile în cele mai eficiente moduri posibile și vă va economisi mult timp.

Interfața e foarte intuitivă, iar acest calculator e capabil și să stabilească cel mai mic numitor comun, cel mai mare divizor comun, să simplifice și să rezolve calcule complexe, cu paranteze, fracții și probleme trigonometrice. Găsiți aplicația aici, cu mențiunea că următorul update va aduce și ecuații.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×