Samsung pregătește o versiune LTE a lui Galaxy Grand 2

Autor:  | Publicat în:  Samsung 895 ori
<b>Samsung pregătește o versiune LTE a lui Galaxy Grand 2</b>Samsung e gata să lanseze o versiune cu suport LTE a lui Galaxy Grand 2, iar noul device va purta numele de cod SM-G7105. Una dintre modalitățile de a depista un device Samsung nelansat încă și dotat cu LTE e să analizezi numele său de cod. Dacă...

Samsung e gata să lanseze o versiune cu suport LTE a lui Galaxy Grand 2, iar noul device va purta numele de cod SM-G7105. Una dintre modalitățile de a depista un device Samsung nelansat încă și dotat cu LTE e să analizezi numele său de cod. Dacă se termină în cifra 5, atunci vine cu LTE.

Două noi modele au apărut pe web în ultimele zile, sub formă de coduri. E vorba despre Samsung SM-G7105, care e cel mai probabil Grand 2 LTE și SM-G7105L, care ar putea fi o variantă de operator a acestui handset. Hardware-ul rămâne neschimbat și include un display 720p de 5.25 inch, 1.5 GB RAM, 8 GB memorie internă și o cameră de 8 megapixeli.

Handsetul rulează Android 4.3 JB cu TouchWiz peste și dispune de o baterie de 2600 mAh. Procesorul va fi schimbat față de modelul Galaxy Grand 2 standard, deoarece varianta quad core inițială nu venea cu modem LTE. Piețele ținta pentru acestea lansare sunt cele care au o rețea LTE solidă deja și nu m-ar mira să vedem telefonul și la noi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×