Desktop Mode-ul ascuns în Android 10 iese la iveală cu acest launcher: Flow Desktop Launcher (Link Download)

2.824 ori
<b>Desktop Mode-ul ascuns în Android 10 iese la iveală cu acest launcher: Flow Desktop Launcher (Link Download)</b>Când ne gândim la un Desktop Mode pe Android, ne amintim de modul special desktop de pe tabletele Galaxy Tab S5e şi Galaxy Tab S6. Se pare că Android 10 ar avea un mod Desktop ascuns în software-ul său şi acum există şi o aplicaţie cu care îl..

Când ne gândim la un Desktop Mode pe Android, ne amintim de modul special desktop de pe tabletele Galaxy Tab S5e şi Galaxy Tab S6. Se pare că Android 10 ar avea un mod Desktop ascuns în software-ul său şi acum există şi o aplicaţie cu care îl "scoatem la lumină": Flow Desktop Launcher

Indicii apăreau încă de pe vremea când platforma se numea Android Q şi era în faza beta. Android 10 aduce o implementare rudimentară totuşi faţă de ce văzusem în beta. În mai totuşi dezvoltatorul Daniel Blandford a realizat un launcher bazat pe modul desktop din Android 10. Se numeşte Flow Desktop Launcher şi este disponibil gratuit în Google Play Store. Ceea ce vedem aici este o experienţă desktop în stil Windows pe un ecran secundar.

Veţi putea porni aplicaţii în ferestre dedicate, iar launcher-ul vine şi cu un "Meniu Start", care include aplicaţiile de pe telefon. Puteţi adăuga şi aplicaţii pe taskbar, ca shortcut-uri utile, dar şi schimbă rezoluţia ecranului secundar şi personaliza accentele de culoare. Mai mult de atâta puteţi conecta şi mouse şi tastatura pentru a imita şi mai mult experienţa Windows. Lucrurile nu sunt chiar aşa simple cu setup-ul aici.

După ce descărcaţi aplicaţia trebuie să instalaţi software şi pe un PC cu Windows pentru a face totul să meargă. Trebuie şi să activaţi Developer Options, Freeform WIndows şi Experimental Desktop Mode pe telefon. Lucrurile se complica şi mai mult: trebuie să plătiţi 5.99 dolari pentru aplicaţie după un trial de 1 minut. La nivel oficial softul e suportat doar pe OnePlus 7 Pro şi telefoanele Samsung cu DeX.

Trebuie neapărat să vedeţi clipul de mai sus pentru tutorialul complet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×