LG promite să ofere actualizări la Android 10 pe telefoanele sale încă din acest an

997 ori
<b>LG promite să ofere actualizări la Android 10 pe telefoanele sale încă din acest an</b>Dacă în ultima vreme am văzut Nokia etalând o actualizare la Android 10 pe Nokia 8.1 şi OnePlus încordându-şi muşchii cu Android pe seria OnePlus 7, sunt şi câteva companii care se lasa aşteptate. LG spre exemplu

Dacă în ultima vreme am văzut Nokia etalând o actualizare la Android 10 pe Nokia 8.1 şi OnePlus încordându-şi muşchii cu Android pe seria OnePlus 7, sunt şi câteva companii care se lasa aşteptate. LG spre exemplu nu a dat până azi semne că s-ar grăbi cu update-urile. Iată că iese la rampa acum cu o promisiune curajoasă.

Sud coreenii au promis că vor începe valurile de actualizări la Android 10 chiar din acest an. Utilizatorii de telefoane LG G8 ThinQ din Coreea de Sud vor avea parte de actualizarea la Android 10 chiar în această lună, cel puţin în faza beta. Apoi urmează posesorii de unităţi LG V50 ThinQ tot din Coreea de Sud, dar ăsta de abia luna viitoare.

LG a promis şi un tabel clasic cu date fixe pentru update, care va sosi până la final de an. Totul ţine foarte mult de cum merge beta testing-ul şi ce fel de feedback vine de la public. Trebuie rezolvate bugurile şi luat în calcul feedback-ul. LG utilizează un sistem de Software Upgrade Center, care nu putem spune că merge chiar ca uns de la debutul din aprilie 2018.

Gurile rele spun că deşi sud coreenii văd Android 10 pe telefoanele lor în următoarea lună, vesticii vor primi Androidul cel nou la început de 2020. Ca să vedeţi cum stă treaba gândiţi-vă că LG îşi începea beta-ul la Android 9.0 Pie pe LG G7 ThinQ în noiembrie 2018 şi actualizarea venea în ţările vestice după 8 luni... Tot în această perioadă a început şi Samsung beta-urile cu Android 10/One UI 2.0 pe terminalele compatibile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×