Dropbox îşi schimbă design-ul şi logo-ul, cu o abordare hipsterească şi multicoloră

1.031 ori
<b>Dropbox îşi schimbă design-ul şi logo-ul, cu o abordare hipsterească şi multicoloră</b>Aflăm astăzi că aplicația Dropbox tocmai ce a bifat un update la nivel de design, fiind schimbat de asemenea și logo-ul folosit până anterior. De această dată vom primi un look mai diferit care pare a fi mai plat și mai abstract decât de obicei

Duse sunt vremurile când Dropbox arăta ca un ES File Manager sau Total Commandar, la capitolul logo şi design. Începând din această săptămână celebrul serviciu de stocare în cloud a primit o identitate vizuală proaspătă, lăsând în urma abordarea alb-albastră. Hai să vedem care sunt noutăţile estetice.

Dropbox

Noul look implică un logo care păstrează acea cutie, doar că este mai plat şi mai abstract, mai degrabă o figură geometrică decât o cutie pentru livrări. Acesta este primul redesign din ultimul deceniu şi o deraiere de la trendul minimalist adoptat de Box, Google Drive sau iCloud. Dropbox îşi schimbă imaginea în acest mod şi vrea să fie cool, edgy şi hip. E folosit şi un font hipsteresc cunoscut ca "Sharp Grotesk".

Dropbox

Combinaţiile stridente de culoare amintesc de creaţiile lui Andy Warhol şi de abordarea skeumorphică a lui iOS 7, dacă mă întrebaţi pe mine. Dropbox afirmă că look-ul şi feel-ul aduce mai mult cu Adobe, decât cu Microsoft OneDrive. În ciuda noului logo şi coloritului extra, interfaţa aplicaţiei de pe mobil rămâne la fel în mare. Combinaţiile de culoare se vor regăsi în campaniile de promovare, în reclame şi în logo.

Nu m-ar mira să vedem şi o schimbare de UI cât de curând, pentru a se alinia cu noua identitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×