Huawei Mate 10 apare randat alături de predecesorul său; vedem ce diferențe apar la capitolul design

2.058 ori
<b>Huawei Mate 10 apare randat alături de predecesorul său; vedem ce diferențe apar la capitolul design</b>Încet încet ne apropiem și de lansarea lui Huawei Mate 10, un terminal ce vine la pachet cu noul procesor octa-core HiSilicon Kirin 970. Vom primi în continuare o cameră duală și se pare că ecranul va fi unul standard de tip 16:9 care urmează

Cu pași repezi ne apropiem și de lansarea lui Huawei Mate 10, noul phablet al companiei asiatice ce va aduce la bord procesorul octa-core HiSilicon Kirin 970 și o cameră duală Leica. Au existat ceva leak-uri sub formă de randări în ultimele zile și acestea continuă și acum când privim asupra unei imagini în care Mate 10 este comparat cu varianta de anul trecut Mate 9, cel puțin privit din partea din spate.

Huawei Mate 10

Remarcăm aici câteva modificări destul de importante la nivel de design, dar înainte de a discuta despre acestea trebuie să știți că sunt șanse ca proporțiile să nu fie cele reale în imaginea de față. La prima vedere acest nou Mate 10 pare a fi ceva mai îngust totuși, lucru datorat reducerii marginilor panoului frontal. În cazul în care vă întrebați, speculațiile din ultima vreme vorbesc despre un display standard 16:9.

Cel mai notabile schimbări se remarcă în zona camerei foto duale ce este înconjurată de o fereastră de culoare diferită, element de design similar cu cel de pe modelele Pixel. Dintr-un motiv sau altul cei doi senzori sunt integrați separat și nu în cadrul unui modul ca pe Mate 9. Avem în continuare bliț LED și telemetru laser pentru focalizare și de această dată camera duală Leica dispune de o deschidere f/1.6 (cel puțin pe senzorul principal).

Dispar și acele inscripții de la baza telefonului și rămâne doar logo-ul Huawei ce contribuie la un look mai curat. Așa cum știți deja, gama Mate 10 va mai include pe lângă modelul standard și variantele Mate 10 Lite, Mate 10 Pro și Mate 10 Porsche Edition - toate aceste device-uri urmând a debuta oficial pe 16 octombrie! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×