Facebook testează noi filtre foto şi video, în stil Snapchat şi MSQRD

1.243 ori
<b>Facebook testează noi filtre foto şi video, în stil Snapchat şi MSQRD</b>Cei de la Facebook se pare că testează în acest moment filtre foto și video similare cu cele întâlnite pe Snapchat și MSQRD - două aplicații foarte populare la ora actuală. Aceste filtre au tematica bazată pe Olimpiada din Rio, și utilizatorii își vor

Facebook face nişte teste în ultimele zile, axate pe implementarea de noi filtre foto şi video în aplicatia sa de mobil, dar totul e în faza experimentală deocamdată. Deocamdată opţiunile sunt limitate, iar filtrele se aplică în timp real ca la Snapchat.

Facebook

Măştile şi ramele pentru fotografii au tematica Olimpică, în ton cu Olimpiada de la Rio, iar doar utilizatorii din Canada au primit aceste opţiuni pe iOS şi Android. Se pare că şi utilizatorii aplicaţiei Facebook din Brazilia au acces la noile filtre. Dacă vă aflaţi în aceste ţări veţi vedea o notificare care va cere permisiune de a accesa camera pentru funcţii "creative" foto şi video.

Facebook afirmă că aceasta mutare va transforma reţeaua de socializare în una axată mai mult pe conţinuturi video, nu doar foto. De asemenea am aflat că Facebook a inclus şi filtre selfie în stil MSQRD în testele sale, iar tehnologia folosită aici ar fi preluată tot de la popularul MSQRD. Utilizatorii îşi pot vopsi fața în culorile echipei preferate de la Olimpiadă şi sunt sigur că vom primi măşti şi filtre speciale şi legate de alegerile din SUA de la toamnă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×