Apple Campus 2 evoluează văzând cu ochii: iată cum arată construcţia cu 4 luni înainte de finalizare, filmată cu o dronă 4K (Video)

1.578 ori
<b>Apple Campus 2 evoluează văzând cu ochii: iată cum arată construcţia cu 4 luni înainte de finalizare, filmată cu o dronă 4K (Video)</b>Cu 4 luni înainte de finalizarea lucrărilor, vedem noul campus al celor de la Apple filmat cu o dronă 4K și astfel remarca cât de uriaș va fi acesta. Structura centrală cea în formă de inel, este aproape finalizată și singurul lucru rămas de făcut este

Apple Campus 2 ar fi fost unul dintre ultimele proiecte la care a lucrat Steve Jobs înainte de moartea sa. Reprezintă un nou sediu Apple, care include atât o secţiune de cercetare şi dezvoltare, cât şi o sală uriaşă de conferinţe şi birouri pentru toţi angajaţii. Cu 4 luni înainte de finalizare avem ocazia să vedem evoluţia proiectului în clipul de mai jos.

El a fost filmat în 4K cu o dronă şi construcţia e de-a dreptul faraonică. Se pare că structura centrală, cea în formă de inel cunoscută şi că "OZN-ul Apple" e aproape finalizată şi au început să fie deja amplasate panourile de sticlă pe ea. Apple ar dori să mai adauge campusului peste 7000 de arbori, din 300 de specii diferite, dintre care mulţi vor fi pomi fructiferi.

Jobs şi-a dorit să imite peisajul Californiei vechi, de pe vremea când era el copil, care includea foarte multe livezi. Campusul va include 80% spaţiu verde şi zone speciale pentru jogging, dar şi terenuri de basket şi tenis. Campusul ar trebui să fie gata până la finalul acestui an, iar angajaţii se vor putea muta în noul sediu la început de an 2017.

Nu e exclus ca iPhone-ul aniversar de 10 ani de la anul să fie anunţat chiar aici. Proiectul a costat 5 miliarde de dolari și clădirile vor ocupa in jur de 0.71 km patrați in total, găzduind în jur de 13.000 de angajați.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×