Farm Invasion USA review: un joc amuzant cu feeling de oldies (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.086 ori
<b>Farm Invasion USA review: un joc amuzant cu feeling de oldies (Video)</b>Farm Invasion USA nu e chiar blockbusterul de vară sau următorul Plants vs Zombies, dar e un joc drăguț și gratuit. Dacă tot am avut tableta Evolio Evotab HD, i-am dat și acestui joc o șansă și l-am testat pe acest device. Avem de-a face cu un...

Farm Invasion USA nu e chiar blockbusterul de vară sau următorul Plants vs Zombies, dar e un joc drăguț și gratuit. Dacă tot am avut tableta Evolio Evotab HD, i-am dat și acestui joc o șansă și l-am testat pe acest device. Avem de-a face cu un titlu disponibil gratuit in Play Store și lansat în 2012.

Jocul are nevoie de Android 2.2 și versiuni ulterioare și ocupă 23 de MB. E vorba despre un runner side scrolling, în care nu controlați un personaj, ci o combină, cu care dați iama în culturile de porumb, dar și în extratereștrii care invadează ferma voastră. ET va fi lovit de combină, dar veți avea și un țăran american autentic (redneck), care trage cu pușca după alieni. Veți putea upgrada armele, folosi unele noi, găsi powerupuri pe traseu sau să vă reparați combina.

Moneda de schimb a jocului o reprezintă cocenii și popcornul, cu care deblocați upgrade-uri și nivele noi. Atenție la obstacole precum sperietori de ciori sau WC-uri în curtea fermei și atenție și la OZN-uri și un ET mov care e tare periculos. Jocul e tare distractiv, deși e bidimensional și repetitiv și el primește de la noi o notă de 8.5 din 10. îl descărcați de aici.

Puteți cumpăra sau afla prețul tabletei, aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×