Apple brevetează "iWatch" În Japonia; Ne pregătim de lansarea unui smartwatch nou?

1.081 ori
<b>Apple brevetează "iWatch" În Japonia; Ne pregătim de lansarea unui smartwatch nou?</b>Se pare că Apple face în sfârșit mutări în direcția lansării unui smartwatch, de vreme ce a brevetat deja denumirea "iWatch" în Japonia. Aparent, în dată de 3 iunie, Apple ar fi depus o cerere pentru drepturile asupra acestui nume. &nbsp; Se...

Se pare că Apple face în sfârșit mutări în direcția lansării unui smartwatch, de vreme ce a brevetat deja denumirea "iWatch" în Japonia. Aparent, în dată de 3 iunie, Apple ar fi depus o cerere pentru drepturile asupra acestui nume.

Se zvonește că firma din Cupertino ar avea 100 de ingineri implicați în proiectului unui smartwatch și că acest gadget va avea aceleași funcții și dotări ca un iPhone și iPad. Terminalul va permite citirea și trimiterea de mesaje text, va lista apeluri, afișa hărți și indicații de navigare și va veni și cu suport pentru multitouch.

Acesta nu e primul smartwatch în dezvoltare la o companie mare, de vreme ce Samsung, LG, Google și Microsoft au proiecte similare, dacă ne luăm după toate zvonurile din ultima vreme. Sony și Motorola au fost ceva mai activi pe această piață, dar gadgeturile lor nu au avut succesul dorit. Au existat speculații în ultima vreme, conform cărora Apple ar testa un display OLED de 1.5 inch, care ar urma să fie integrat pe iWatch. Ați cumpăra un astfel de produs?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×