Google Photos primeşte funcţie de ajustare manuală de blur la Bokeh şi efecte Color Pop; Se afla în teste deocamdată

1.382 ori
<b>Google Photos primeşte funcţie de ajustare manuală de blur la Bokeh şi efecte Color Pop; Se afla în teste deocamdată</b>Eram sigur că Google va da replica celor de la Apple, care s-au lăudat cu acele reglaje de blur la capturile Bokeh după realizarea capturilor odată cu prezentarea noilor modele iPhone. Google face asta din software şi pare gata să includă funcţia..

Eram sigur că Google va da replica celor de la Apple, care s-au lăudat cu acele reglaje de blur la capturile Bokeh după realizarea capturilor odată cu prezentarea noilor modele iPhone. Google face asta din software şi pare gata să includă funcţia în Google Photos, conform unor dovezi proaspăt apărute.

Marele G a lucrat la o ajustare manuală de blur pentru Google Photos, iar proiectul are luni bune de muncă în spate. În plus mai vine şi funcţia "Color Pop", care mai apăruse în scăpări până acum. Unii utilizatori mai norocoşi au ambele funcţionalităţi deja în aplicaţie. Aceste noutăţi apar sub formă de tool-uri de editare pentru Bokeh artificial. Opţiunea le permite utilizatorilor să ajusteze focalizarea unei fotografii şi după realizarea sa.

Google Photos primeşte funcţie de ajustare manuală de blur la Bokeh şi efecte Color Pop; Se afla în teste deocamdată

Apoi se poate regla nivelul de blur pentru a scoate în evidenţă sau a estompa un subiect sau fundalul. Evident nu e chiar la egalitate cu ce fac camerele duale din hardware, dar e o funcţie utilă de avut. Cât despre Color Pop, este un filtru manual care alege o culoare din captura şi o izolează, desaturând restul fotografiei. Îmi aminteşte de ceea ce face Motorola cu Spot Color pe terminalele Moto G6 şi mai nou şi pe Moto Z3 Play, pe care îl avem în teste.

Încă nu e clar când vom avea o lansare pentru publicul de masă, dar ştim că ni se pregăteşte ceva cu siguranţă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×