Google Play Games poate fi descărcat acum pe Android

Autor:  | Publicat în:  Android 2.317 ori
<b>Google Play Games poate fi descărcat acum pe Android</b>Pe lângă Android 4.3, Chromecast și Nexus 7 II, Google a lansat ieri și o aplicația specială pentru gameri: Google Play Games. Acesta este un soi de gaming hub, pe care îl puteți accesa descărcând aplicația de aici. &nbsp; Softul este...

Pe lângă Android 4.3, Chromecast și Nexus 7 II, Google a lansat ieri și o aplicația specială pentru gameri: Google Play Games. Acesta este un soi de gaming hub, pe care îl puteți accesa descărcând aplicația de aici.

Softul este disponibil gratuit și are cam același rol pe care îl are Game Center pe iOS. Google Play Games va permite să descoperiți jocuri noi, să urmăriți achievement-urile deblocate, scorurile voastre și să să jucați noi titluri cu prieteni din toată lumea. Vă puteți compara scorurile cu alți jucători și vă alăturați sesiunilor de multiplayer.

Google Play Games

Probabil ați remarcat deja că unele jocuri noi descărcate din Play Store va solicita autentificarea printr-un cont Google și va indica prietenii și contactele din Google+. Noul Play Games necesita de la Android 2.2 în sus și sper că experiența sa să nu fie prea deranjanta în timpul jocului, cu notificări din 10 în 10 secunde. Imi place ca Play Games are o lista solida de recomandari de jocuri, dupa cum se vede si in capturile de ecran.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×