Google anunță oficial noua tabletă Nexus, Google Nexus 7 2: procesor Snapdragon S4 Pro, 2 GB RAM și Android 4.3 (Video)

1.972 ori
<b>Google anunță oficial noua tabletă Nexus, Google Nexus 7 2: procesor Snapdragon S4 Pro, 2 GB RAM și Android 4.3 (Video)</b>Evenimentul Google de azi a început cu puțin peste o oră în urmă și deja tableta Google Nexus 7 2 este oficială, împreună cu un preț de 230 de dolari și o dată de lansare de 30 iulie. Tot azi a debutat și Android 4.3, care vine preinstalat pe...

Evenimentul Google de azi a început cu puțin peste o oră în urmă și deja tableta Google Nexus 7 2 este oficială, împreună cu un preț de 230 de dolari și o dată de lansare de 30 iulie. Tot azi a debutat și Android 4.3, care vine preinstalat pe Nexus 7 2 și care va sosi pe terminalele Nexus în curând.

Revenind la noua tabletă, ea vine cu un ecran de 7 inch cu rezoluție 1920 x 1200, un procesor quad core Snapdragon S4 Pro, 2 GB RAM și GPU Adreno 320. Terminalul cântărește cu 50 de grame mai puțin decât Nexus 7, este cu 1.8 mm mai subțire și are marginile cu 2.8 mm mai mici. în spate avem o suprafață soft touch și o cameră de 5 megapixeli cu captură Full HD, iar în zona frontală se afla o cameră de 1.2 MP. De asemenea oferă o experiență audio, stereo, deosebită, prin cele două speakere dispuse pe cele doua laturi ale tabletei!

Google Nexus 7 2 experienta audio

Regăsim în zona frontală și un LED pentru notificări și suport SlimPort la bordul tabletei, adică posibilitatea de a oferi ieșire video HD prin portul microUSB. Opțiunile de conectivitate includ Bluetooth 4.0, WiFi a/b/g/n, Bluetooth 4.0 + LE și NFC. Tableta suportă încărcare wireless și va avea și o versiune 4G LTE la un moment dat.

Android 4.3 este un upgrade minor față de Android 4.2, care aduce Hangouts în locul lui Talk și Keep disponibil din start. Aplicațiile Drive, Chrome și Maps sunt actualizate și acum puteți vedea și un istoric al notificărilor. Aplicațiile third party au acum acces la notificări, iar Android 4.3 aduce și suport OpenGL ES 3.0, un beneficiu pentru jocurile 3D.

Google anunță oficial noaa tableta Nexus, Google Nexus 7 2: procesor Snapdragon S4 Pro, 2 GB RAM și Android 4.3 (Video)

Bluetooth 4.0 cu modul Low Energy este suportat acum și putem ține WiFi-ul activat tot timpul, pentru a ne determina poziția, chiar și când el este teoretic oprit. S-a lansat și un device total nou, pe nume Chromecast, dar despre acesta, intr-un articol separat!

Iată și un scurt promo al tabletei, prezentat după lansarea Nexus 7 2 respectiv Android 4.3 de catre Google:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×