Google Play Store primeşte o nouă abordare grafică, pe bază de cards; Google luptă si împotriva recenziilor false de aplicații (Video)

2.182 ori
<b>Google Play Store primeşte o nouă abordare grafică, pe bază de cards; Google luptă si împotriva recenziilor false de aplicații (Video)</b>Magazinul de aplicații Google Play primește de astăzi o nouă abordare grafică ce ne aduce o interfață bazată pe acele cards pe care le-am văzut prin multe părți. De asemenea, cei de la Google iau măsuri împotriva recenziilor false asociate aplicațiilor

Google a început să ofere pe unele terminale o actualizare a lui Google Play Store, care primeşte o interfaţă pe bază de cards. În acelaşi timp, Marele G a început să fie mai sever când vine vorba de recenziile false din magazinul său de aplicaţii.

Google Play

Deocamdată, actualizarea lui Play Store este de tip server-side şi nu OTA, iar noul layout vă permite să faceţi scroll mai usor printre aplicaţii şi jocuri în format de cards. Pagina Home a magazinului va rămâne la fel, dar listele de aplicaţii vor fi mai uşor de navigat folosind swipe-uri pe acele cards. Modalitatea de navigare prin swipe e foarte populară încă de la web browsere şi mă gândesc aici la Safari de exemplu.

Revenind la cealaltă veste, Google ia măsuri împotriva celor care fac recenzii false aplicaţiilor din Play Store. Ei luptă şi împotriva dezvoltatorilor şi creatorilor de jocuri care cer note mari în schimbul unor beneficii în jocuri spre exemplu. Google a creat şi un sistem care înlătură recenziile false automat. Între timp firma de cyber security TrendLabs găsea luna trecuta peste 400 de aplicaţii malware în Play Store, deci trebuie umblat şi aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×