Fitbit ar purta negocieri pentru achiziția Pebble; iată mai multe detalii despre această mutare

545 ori
<b>Fitbit ar purta negocieri pentru achiziția Pebble; iată mai multe detalii despre această mutare</b>Fitbit și Pebble sunt cu siguranță două nume despre care ați mai auzit până acum, nume asociate unor companii specializate în dezvoltarea de purtabile. Aflăm astăzi informații cu privire la faptul că Fitbit ar purta negocieri pentru achiziția Pebble,

Probabil ați mai auzit de Pebble și Fitbit, două companii cu renume pe piața dispozitivelor purtabile ce ne aduc soluții foarte interesante la îndemână. Descoperim astăzi prin intermediul publicației The Information faptul că Fitbit poartă negocieri pentru achiziția companiei Pebble, iar conform unei alte surse această afacere ar urma să se ridice la o sumă cuprinsă între 34 și 40 milioane de dolari.

Aparent, conducerea Pebble caută de ceva timp un cumpărător pentru firmă și asta datorită unor probleme financiare destul de serioase. Un alt detaliu ce iese la iveală este acela că în urmă cu fix un an cei de la Pebble au primit o ofertă de 740 milioane de dolari din partea producătorului Citizen pentru achiziția companiei, dar aceasta a refuzat..

Iată că acum cei de la Pebble sunt nevoiți să-și vândă compania pentru un preț mult mai mic cu scopul de a-și plăti datoriile către furnizorii de componente ce se ridică la suma de 25 milioane de dolari. Se zvonește și faptul că Fitbit va renunța ulterior la numele Pebble în cazul în care afacerea se realizează, aceștia urmând a utiliza doar tehnologiile sale și sistemul de operare pe care îl regăsim pe purtabile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×