Google+ vă permite acum să descărcați aplicații Android direct din Stream

1.334 ori
<b>Google+ vă permite acum să descărcați aplicații Android direct din Stream</b>V-a recomandat cineva vreodată o aplicație Android și ați fi dorit să o descărcați direct pe telefonul mobil? Ei bine, acum puteți face acest lucru, dar doar din Google+. Google face un pas în plus spre unificarea serviciilor și aplicațiilor...

V-a recomandat cineva vreodată o aplicație Android și ați fi dorit să o descărcați direct pe telefonul mobil? Ei bine, acum puteți face acest lucru, dar doar din Google+. Google face un pas în plus spre unificarea serviciilor și aplicațiilor sale, integrand în zona de Stream a lui Google+ posibilitatea de a descărca aplicații din Play Store.

Ideea este să partajați o aplicație pe Google+ și ea va oferi un buton de instalare. Trebuie doar să recomandați o aplicație și unul dintre contactele voastre să o descarce, dispărând intermediarul Google Play Store. Tot ce trebuie să faceți pentru a testa această funcție este să dați copy/paste la un link din Google Play pe Google+ și rezultatul va apărea cu tot cu buton de install. Din păcate dacă recomandați o aplicație din Google Play pe Google+ atunci cand va aflati in Google Play Store rezultatul nu va fi același, dar sunt convins că se lucrează și în această direcție.

Captura de ecran de mai sus va explica mai clar situația. Se pare că Google a făcut un lucru similar cu Music pe Google+ atunci când Google Music s-a lansat. Astfel, cei care partajau un preview de melodie contactelor le ofereau și șansa de a o descărca. Ce urmează acum? Integrare de download de aplicații în YouTube? Ar fi util să vedem review-ul unei aplicații și să o descărcăm direct din clip... (cu buton de install mă refer).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×