Google se trage de "șireturi" cu Facebook; Pregătește o nouă rețea/aplicație de socializare numită Shoelace

947 ori
<b>Google se trage de "șireturi" cu Facebook; Pregătește o nouă rețea/aplicație de socializare numită Shoelace</b>Planurile Google din zona rețelelor de socializare nu s-au oprit odată cu Google+, platformă trasă pe dreapta după o scăpare masivă de date ale utilizatorilor chiar în toamna anului trecut. Aflăm astăzi faptul că incubatorul

Planurile Google din zona rețelelor de socializare nu s-au oprit odată cu Google+, platformă trasă pe dreapta după o scăpare masivă de date ale utilizatorilor chiar în toamna anului trecut. Aflăm astăzi faptul că incubatorul in-house de aplicații și anume Area 120 lucrează în momentul de față la o nouă aplicație de socializare numită Shoelace care are rolul de a aduce laolaltă grupurile de prieteni.

Google Shoelace

Spre deosebire de alte titluri similare, Google Shoelace se va axa pe organizarea de evenimente locale și activități. Pe seama intereselor personale setate, aplicația va recomanda o serie de activități sortate în mod inteligent, evenimente ce au loc în orașul în care ne aflăm și care apar într-o secțiune intitulată "Loops".

Software-ul permite și organizarea de evenimente proprii, iar din câte aflăm există și o interfață în care ni se vor afișa datele despre evenimentul descoperit, o hartă a locației și opțiunea de a confirma participare. La ora actuală "Shoelace" este disponibilă doar într-o fază de testare pe Android și iOS, înscrierea având loc pe seama unor invitații - proces similar cu cel de la testarea lui Google+ dacă nu mă înșel.

Este disponibilă doar în New York momentan și planul este de extindere în mai multe orașe din SUA. Apropo, se pare că această aplicație este similară cu Google Schemer - titlu pe care Google îl experimenta în 2011 și la care avea să renunțe în 2014. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×