Netflix a generat cele mai mari venituri dintre aplicaţiile non-jocuri de pe mobile în primele 3 luni din 2017; Trendul se aplică în SUA, dar şi global

960 ori
<b>Netflix a generat cele mai mari venituri dintre aplicaţiile non-jocuri de pe mobile în primele 3 luni din 2017; Trendul se aplică în SUA, dar şi global</b>O aplicație care nu pare a lipsi de pe smartphone-urile și tabletele utilizatorilor este și Netflix, software ce ne oferă acces la o colecție uriașă de conținut video on demand. Aflăm astăzi faptul că Netflix a generat cele mai mari venituri dintre

E cunoscut faptul că Netflix a luat cu asalt toate ecranele noastre, de la cele de PC şi laptop, la smart TV-uri şi smartphone-uri, dar impactul e mai mare decât credeam. Astfel, aflăm că Netflix a generat cele mai mari venituri dintre aplicaţiile non-jocuri de pe mobile în primele 3 luni din an.

Vanzari Netflix

E vorba despre cifre publicate de către SensorTower, acoperind primul trimestru al lui 2017. Astfel, în această perioadă aplicaţia de streaming video a fost numărul unu în App Store, la capitolul venituri generate şi s-a aflat pe locul 10 în Play Store. Pe locul doi a fost Tinder, atât pe iOS, cât şi pe Android, faimoasa aplicaţie de dating ironizată recent într-un episod Saturday Night Live.

Vanzari Netflix

Au urmat Pandora, Line şi Spotify pe iOS şi Google Drive, Line Manga şi Pandora pe Android. Revenind la Netflix, saltul veniturilor sale e de asemenea impresionant. Astfel, el ajungea undeva pe la 34 de milioane de dolari în primul trimestru din 2016 şi în acet an a sărit la 133 de milioane de dolari. Creşterea de 286% e impresionantă, indiferent de repere.

Vanzari Netflix

Începutul de an e o perioadă de consum crescut de content pe Netflix, lumea preferând să stea în casă şi să facă binging din cauza vremii reci. Între timp în această săptămână serviciul va trece pragul de 100 de milioane de abonaţi la nivel global, punând încă un cui în coşciugul televiziunilor şi cabliștilor din toată lumea.

Vanzari Netflix

Sunt si cifre mai puţin flatante pentru Netflix în noile studii, precum faptul că abonaţii săi au vizionat jumătate de miliard de ore de filme cu Adam Sandler… Netflix nu poate decât să meargă în sus, mai ales dacă operatorii vor avea oferte cu trafic gratuit în aplicația sa în următorii ani. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×