HBO Go trece la nivelul următor, adăugând o funcţie de binge watching în aplicaţia sa pentru mobil

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.173 ori
<b>HBO Go trece la nivelul următor, adăugând o funcţie de binge watching în aplicaţia sa pentru mobil</b>O actualizare a aplicației HBO Go pentru Android și iOS ne aduce de astăzi și funcția de binge-watching. Asta înseamnă că episoadele din serialele noastre preferate vor rula unul după altul și pe deasupra veți putea relua maratonul de vizionare chiar și

Cum Netflix e pe cai mari, atingând 100 de milioane de abonaţi, HBO trebuie să reacţioneze cumva şi a decis să modernizeze aplicaţia HBO Go pentru început. Astfel, aceasta va permite acum vizionarea episoadelor serialelor în regim de binging.

Servicii rivale precum Netflix aveau deja funcţionalitatea de a vedea în serie (binging) episoadele unul după altul de ceva vreme. Practic la finalul fiecărui episod începe următorul, ceea ce înseamnă că poţi să zaci în pat şi să vezi jumătate de sezon "Iron First" într-o zi de weekend. Acum putem face asta şi cu HBO Go şi pe lângă faptul că putem vedea multiple episoade consecutiv, putem şi continua de unde am rămas.

HBO Now avea această funcţie de ceva vreme, deci era o chestiune de timp până ce ea avea să ajungă şi pe mobil. Până şi YouTube are ceva de gen, chiar dacă acolo nu e vorba de seriale şi episoade. Netflix a prezis că HBO o va lua pe această rută, văzând ce bine a funcţionat bingingul pentru serviciul său. A mers atât de bine încât operatori ca Vodafone au adoptat termenul şi l-au inclus în reclame, promovându-l ca pe ceva pozitiv.

Personal aş recomanda şi ceva dezmorţire şi pauze între orele întregi de seriale, dacă vreţi să trăiţi destul pentru a vedea sezonul 20 din "Veep" sau "Silicon Valley". Între timp găsiţi aplicaţia HBO Go în varianta nouă în App Store şi Play Store.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×