Spotify pentru Android primeşte un Sleep Timer şi integrare mai bună cu Waze, Google Maps

911 ori
<b>Spotify pentru Android primeşte un Sleep Timer şi integrare mai bună cu Waze, Google Maps</b>Una dintre cele mai folosite aplicaţii de streaming muzical din lume, Spotify e gata de o actualizare pe Android. Serviciul cu originea din Suedia este apreciat pentru algoritmul de recomandări muzicale şi catalogul bogat

Una dintre cele mai folosite aplicaţii de streaming muzical din lume, Spotify e gata de o actualizare pe Android. Serviciul cu originea din Suedia este apreciat pentru algoritmul de recomandări muzicale şi catalogul bogat, iar acum va îmbunătăţi experiența utilizatorilor, mai ales la volan.

Spotify

Jane Manchun Wong, inginerul care a descoperit funcţiile de dating pregătite de Facebook a aflat cum sună noutăţile pregătite pentru Spotify for Android. Aceste funcţii au fost descoperite în codul sursă al aplicaţiei de pe Android. Aflăm că Spotify lucrează la un Sleep Timer, care va opri automat muzica după o perioadă de timp, lucru util pentru cei care adorm pe muzică.

Spotify

Puteţi seta timerul la 5 minute, 10 minute, 30 sau 45 de minute, eventual o oră. O altă noutate este posibilitatea de a partaja melodii prin scanarea de coduri de bare speciale, în formă de undă sonoră. Conceptul se numeşte "Connect with friends" şi va fi disponibil în interfaţa "Connect to a device".

Spotify mai primeşte şi suport pentru Waze şi Google Maps, continuând să afişeze opţiuni de control şi navigare în Spotify în vreme ce vă aflaţi în soluţiile de navigare. Astfel putem controla muzica şi navigarea simultan fără a fi nevoie să trecem între aplicaţii şi să ne luăm ochii de la drum. Aceste funcţii sunt doar în test şi nu avem garanţia că se vor concretiza.

Ştim că Spotify mai testează şi abonamente pentru cupluri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×