Xiaomi o lasă mai moale cu reclamele enervante din MIUI; Iată ce mai aduce MIUI 11

1.448 ori
<b>Xiaomi o lasă mai moale cu reclamele enervante din MIUI; Iată ce mai aduce MIUI 11</b>Nu ştiu dacă aţi remarcat, dar custom ROM-urile aplicate de producătorii chinezi de telefoane peste Android includ uneori şi pop up-uri enervante cu reclame. Nu se întâmplă doar la companiile mici, brandurile B şi C, ci şi la cele mari

Nu ştiu dacă aţi remarcat, dar custom ROM-urile aplicate de producătorii chinezi de telefoane peste Android includ uneori şi pop up-uri enervante cu reclame. Nu se întâmplă doar la companiile mici, brandurile B şi C, ci şi la cele mari. Xiaomi are reclame în softurile sale, dar a promis că o lasă mai moale cu aceste ads agasante.

Mulţi utilizatori s-au plâns că reclamele sunt enervante prin apariţia lor în MIUI pe parcursul zilei, de zeci de ori chiar. CEO-ul Xiaomi, Lei Jun a luat poziţie şi a postat o declaraţie oficială pe Weibo. Oficialul a promis că va înlătura reclamele deranjante şi mai ales pe cele care fac aluzie la produse militare. E drept şi că nu se va scăpa complet de reclame din MIUI, aceasta fiind una dintre sursele principale de venit pentru firma chineză.

Xiaomi se promovează ca o companie de "Mobile Internet", de servicii şi nu neapărat o firmă de hardware, sub 10% din veniturile sale venind din vânzările de telefoane mobile. Compania ia în serios feedback-ul utilizatorilor şi pregăteşte noutăţi pentru MIUI 11, precum înregistrare a apelurilor în reţeaua de socializare QQ, un recycle bin local, o funcţie de lupă şi un mod Ultra Low Power.

Posibil să vedem şi un Night Mode/Dark Mode, un multitasking nou în MIUI 11 şi noi funcţii pentru gameri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×