Xiaomi o lasă mai moale cu reclamele enervante din MIUI; Iată ce mai aduce MIUI 11

1.543 ori
<b>Xiaomi o lasă mai moale cu reclamele enervante din MIUI; Iată ce mai aduce MIUI 11</b>Nu ştiu dacă aţi remarcat, dar custom ROM-urile aplicate de producătorii chinezi de telefoane peste Android includ uneori şi pop up-uri enervante cu reclame. Nu se întâmplă doar la companiile mici, brandurile B şi C, ci şi la cele mari

Nu ştiu dacă aţi remarcat, dar custom ROM-urile aplicate de producătorii chinezi de telefoane peste Android includ uneori şi pop up-uri enervante cu reclame. Nu se întâmplă doar la companiile mici, brandurile B şi C, ci şi la cele mari. Xiaomi are reclame în softurile sale, dar a promis că o lasă mai moale cu aceste ads agasante.

Mulţi utilizatori s-au plâns că reclamele sunt enervante prin apariţia lor în MIUI pe parcursul zilei, de zeci de ori chiar. CEO-ul Xiaomi, Lei Jun a luat poziţie şi a postat o declaraţie oficială pe Weibo. Oficialul a promis că va înlătura reclamele deranjante şi mai ales pe cele care fac aluzie la produse militare. E drept şi că nu se va scăpa complet de reclame din MIUI, aceasta fiind una dintre sursele principale de venit pentru firma chineză.

Xiaomi se promovează ca o companie de "Mobile Internet", de servicii şi nu neapărat o firmă de hardware, sub 10% din veniturile sale venind din vânzările de telefoane mobile. Compania ia în serios feedback-ul utilizatorilor şi pregăteşte noutăţi pentru MIUI 11, precum înregistrare a apelurilor în reţeaua de socializare QQ, un recycle bin local, o funcţie de lupă şi un mod Ultra Low Power.

Posibil să vedem şi un Night Mode/Dark Mode, un multitasking nou în MIUI 11 şi noi funcţii pentru gameri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×