YouTube Music poate descărca acum sute de melodii pentru tine, iar YouTube îţi permite să blochezi canalele care nu îţi plac

1.080 ori
<b>YouTube Music poate descărca acum sute de melodii pentru tine, iar YouTube îţi permite să blochezi canalele care nu îţi plac</b>YouTube a făcut câteva anunţuri importante astăzi, atât legate de politica sa, cât şi de aplicaţia sa pentru mobil YouTube Music. Pentru început aflaţi că YouTube Music primeşte o funcţie numită Smart Downloads, care va descarca

YouTube a făcut câteva anunţuri importante astăzi, atât legate de politica sa, cât şi de aplicaţia sa pentru mobil YouTube Music. Pentru început aflaţi că YouTube Music primeşte o funcţie numită Smart Downloads, care va descarca automat pană la 500 de piese cărora le-aţi dat Like.

YouTube

Funcţionalitatea va debuta întâi pe terminalele Android, dar doar pentru abonaţii YouTube Music Premium. Trebuie activată din meniu, iar toate download-urile se vor realiza automat, imediat cum telefonul se conectează la WiFi. Trebuie şi să fiţi siguri că aveţi destul spaţiu de stocare, evident. Aici nu e vorba despre o funcţie ca Offline Mixtape şi nu este creat un soi de playlist sau mix de piese care se potrivesc gusturilor voastre, ci mai degrabă o serie de download-uri de piese care au like-ul vostru.

YouTube

Cât despre celălalt anunţ, YouTube a prezentat modul în care va oferi utilizatorilor mai mult control asupra Homepage-ului şi asupra clipurilor Up Next. Începând cu zilele următoare, utilizatorii YouTube îşi vor putea seta preferinţele când vine vorba de clipurile care apar pe paginile lor. Va fi mai uşor să căutaţi subiecte care vă interesează şi clipuri legate de interesele voastre.

YouTube

Noua funcţie se află direct pe Homepage şi se vede dacă daţi scroll în sus. Apare şi la "Up Next" la browsing. Mai există şi un tool nou care îţi va permite să opreşti sugestiile de clipuri video ale unui canal care nu îţi place. Trebuie să apesi meniul cu 3 puncte de lângă un video pe homepage sau în Up Next şi să alegi "Don't Recommend Channel". Utilizatorii YouTube vor primi şi extra informaţii cu privire la clipurile care le sunt recomandate de la canalele pe care nu le-au mai văzut până acum.

Va fi o fereastră mică sub video care afişează extra informaţii. Dorinţa YouTube este să scape de radicalizarea tinerilor, video-urile extremiste şi Fake News, prin aceste mutări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×