YouTube Music primește de astăzi integrare cu aplicația de navigare Waze, doar pentru abonații Premium

1.210 ori
<b>YouTube Music primește de astăzi integrare cu aplicația de navigare Waze, doar pentru abonații Premium</b>Pe final de primăvară în România aveam parte și de debutul lui YouTube Music, aplicația dedicată pentru streaming-ul audio pe care mulți o văd drept un înlocuitor al lui Play Music. Vă informam în acel moment despre costurile

Pe final de primăvară în România aveam parte și de debutul lui YouTube Music, aplicația dedicată pentru streaming-ul audio pe care mulți o văd drept un înlocuitor al lui Play Music. Vă informam în acel moment despre costurile abonamentelor lunare, iar la o lună distanță aflam și despre o funcție interesantă numită Smart Downloads prin care erau descărcate automat până la 500 melodii din cele apreciate cu like.

Waze

Acum, după cum spune și titlul articolului de față, descoperim că YouTube Music primește integrare cu populara aplicație de navigare GPS și anume Waze. Această integrare va permite controlul playback-ului audio direct din aplicația Waze la volan, fix precum se poate vedea în capturile de mai sus. Ce trebuie să știți totuși, este că funcționalitatea este disponibilă doar pentru abonații premium.

Un asemenea abonament lunar YouTube Music Premium costă 22 lei în România și permite ascultarea de melodii fără reclame, descărcarea de muzică, dar și funcția de a asculta muzică în fundal cu ecranul blocat. Mai aflați că există și alte aplicații de streaming cu integrare Waze, printre acestea numărându-se Spotify, Deezer, iHeartRadio, Pandora și NPR One.

Integrarea lui YouTube Music în Waze a început de astăzi în Brazilia și așteptăm ca rollout-ul global să aibă loc în următoarele săptămâni. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×