Ceasurile inteligente Ticwatch E și Ticwatch S primesc reduceri pe GeekBuying; Se livrează și din depozitul european

2.182 ori
<b>Ceasurile inteligente Ticwatch E și Ticwatch S primesc reduceri pe GeekBuying; Se livrează și din depozitul european</b>Printre proiectele deschise anul trecut pe Kickstarter l-am avut și pe cel asociat smartwatch-urilor numite Ticwatch E și Ticwatch S,  purtabile interesante care s-au bucurat de popularitate și chiar de premii pentru design din câte îmi amintesc.

Vara trecută printre hiturile prezente pe platforma de crowdfunding Kickstarter s-au aflat și ceasurile Ticwatch E și Ticwatch S, produse realizate de către compania chineză Movobi. Acestea au cucerit publicul prin prețurile accesibile ținând cont de platforma Android Wear 2.0 adoptată și prin design-ul arătos pe care îl oferă. Purtabilele au ajuns ulterior și în magazine, iar astăzi GeekBuying are reduceri bune pentru noi!

Ticwatch E

Ticwatch e

Modelul mai accesibil din acest duo este Ticwatch E, purtabil pe care îl puteți achiziționa la suma de doar 147.99 dolari folosind codul promoțional RRGAQGFL în secțiunea de comandă. Produsul oferă ecran OLED de 1.4 inch, procesor dual-core de 1.2 GHz, 512 MB RAM și 4 GB stocare. Are și baterie de 300 mAh, suport pentru asistentul vocal Google Assistant și senzor de puls, respectiv certificare IP67. 

Ticwatch S

În cazul în care vă doriți un smartwatch cu look mai sportiv, atunci alegerea este Ticwatch S. Acesta aduce design-ul mai sportiv de care vorbeam, păstrând dotările modelului de mai sus. Asta înseamnă că avem același ecran tactil de 1.4 inch cu tehnologie OLED, procesorul de 1.2 GHz și bateria de 300 mAh. Se aduce și conectivitate Wi-Fi, Bluetooth, certificare IP67 și compatibilitate cu Android și iOS. 

Acesta costă 177.49 dolari odată cu folosirea cuponului ZYULGLCS pe GeekBuying.com. Vestea bună este că prețurile de aici se aplică și pentru livrarea din depozitele europene regăsite în Spania, Germania și Italia. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×