GeekBuying are la vânzare ceasuri cu Android Wear 2.0; TicWatch E se află pe listă cu dotări atractive

1.739 ori
<b>GeekBuying are la vânzare ceasuri cu Android Wear 2.0; TicWatch E se află pe listă cu dotări atractive</b>În mare parte ceasurile inteligente pe care le găsiți la vânzare în oferta retailerilor chinezi se bazează pe o versiune modificată de Android, dar ce spuneți despre modele care rulează direct Android Wear 2.0? Ei bine fix asta găsim astăzi

De obicei atunci când suntem în căutarea unui smartwatch prin oferta unui retailer chinez dăm de modele care rulează o versiune modificată de Android, sau poate un OS propriu limitat. Dar ce spuneți de variante cu Android Wear 2.0? Fix asta ne propune GeekBuying astăzi, moment în care ne oferă 2 asemenea modele, dar și un smartband de la Xiaomi numai bun de purtat la încheietură. Să le vedem!

Ticwatch E

Ticwatch E

Primul de pe listă este Ticwatch E și avem de-a face cu un smartwatch foarte arătos, unul ce aduce procesor dual-core de 1.2 GHz, 512 MB RAM, 4 GB de stocare și o baterie de 300 mAh. Are integrat asistentul vocal Google Assistant, funcțiile Google Fit pentru monitorizarea activității fizice și primim un super ecran OLED circular cu diagonala de 1.4 inch și rezoluție de 400 x 400 px. Dispune și de conectivitate Bluetooth și de senzor cardiac, totul la prețul de 119.99 dolari odată cu folosirea codului XDGYCRSI.

Ticwatch S

Ticwatch S

Tot din partea acestei companii care și-a listat produsele pe Kickstarter vine și modelul Ticwatch S la prețul de 149.99 dolari dacă veți folosi codul promoțional DNUBCWUJ în secțiunea de comandă. Ceasul aduce un design mai sportiv comparativ cu cel prezentat mai sus și dotările rămân în mare aceleași, fiind oferită o baterie de 300 mAh, un ecran circular OLED, certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf și compatibilitate cu telefoane iOS și Android.

Xiaomi Amazfit COR

Xiaomi Amazfit COR

Nu în ultimul rând vă propunem și smartband-ul numit Xiaomi Amazfit COR, purtabil ce poate fi achiziționat pentru suma de 49.99 dolari dacă folosiți codul GKBHMAF la comandă. Acesta aduce un format deja cunoscut pe piața gadget-urilor și se remarcă printr-un ecran de 1.23 inch acoperit de sticlă 2.5D, prin conectivitatea Bluetooth și senzorul de puls și prin certificarea pentru rezistență la apă în regim 5ATM.

Pentru mai multe ceasuri accesibile puteți vizita site-ul GeekBuying de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×